Produse de montaj

Vizualizare:
 • Finisaj interior perfect – BBX 0000, LSG 1000

  Descriere
  Nu doar montajul corect al ferestrei este un aspect esential care trebuie avut în vedere dar si finisajul din jurul acesteia. Pentru realizarea corectă a finisajului (orizontal în partea de sus și vertical în partea de jos), îți recomandăm kitul LSG, deoarece asigură o distribuție eficientă a luminii. Ai în vedere că finisajul tip “cutie”  este incorect deoarece reduce cantitatea de lumină naturală care intră în interioare.
  Caracteristici
  Folia barieră de vapori BBX 0000 protejează termoizolația din jurul ferestrei și previne apariția condensului.                                Folosește kitul pentru realizarea finisajului interior LSG 1000 pentru a obține un finisaj interior corect într-un timp record. Cadrul din oțel gata de montat formează o structură perfectă pentru realizarea finisajului. Designul său lasă mai mult spațiu pentru termoizolație, eliminând punțile termice. Include folia barieră de vapori BBX 0000 care previne condensul și este 100% impermeabilă la vapori.
  Vezi produs
 • Izolare suplimentară și protecție – BFX 1000, BDX 2000 sau EDW /EDS 2000

  Descriere
  Optimizează noua ta fereastră de mansardă pentru a obține un montaj mai eficient energetic și mai durabil. Achiziționează împreună cu rama de etanșare produsele suplimentare pentru montaj etanș și izolare termică.

   

  Caracteristici
  Noul kit BFX 1000 conține folia pentru integrarea etanșă a ferestrei în acoperiș și un jgheab de drenaj care conduce apa departe de fereastră.                                             Kitul BDX 2000 include kitul BFX 1000 și un cadru izolator pentru o izolare mai bună între tocul ferestrei și acoperiș.                               Alege sistemul complet EDW 2000 sau EDS 2000 care conține rama de etanșare individuală și kitul BDX 2000.
  Vezi produs
 • Sistem de rame pentru etanșeitate la apă – EDW 2000

  Descriere
  Rama de etanșare este fabricată cu precizie pentru a se potrivi fiecărei ferestre de mansardă VELUX și pentru a asigura etanșeitatea la apă între fereastră și materialul învelitorii.
  Caracteristici
  EDW 2000: Ramă de etanșare pentru montajul individual al ferestrei pe învelitori ondulate cu grosime totală de până la 120 mm. Rama include kitul de izolare termică BDX format din: folie hidroizolatoare, cadru izolator și jgheab de drenaj.
  Vezi produs
 • Sistem de rame pentru etanșeitate la apă – EDS 2000

  Descriere
  Rama de etanșare este fabricată cu precizie pentru a se potrivi fiecărei ferestre de mansardă VELUX și pentru a asigura etanșeitatea la apă între fereastră și materialul învelitorii.
  Caracteristici
  EDS 2000: Ramă de etanșare pentru montajul individual al ferestrei pe învelitori plate cu grosime totală de până la 16 mm (2 x 8 mm). Rama include kitul de izolare termică BDX format din: folie hidroizolatoare, cadru izolator și jgheab de drenaj.
  Vezi produs
 • Sistem de rame pentru etanșeitate la apă – EDW 0000 si EDS 0000; EKW și EKS

  Descriere
  Ori de câte ori alegi pachetul VELUX pentru montaj, te poți baza pe un montaj corect, rapid și sigur.

  Ramele noastre sunt fabricate cu precizie pentru a se potrivi fiecărei ferestre de mansardă VELUX și pentru a asigura etanșeitatea la apă între fereastră și materialul învelitorii. Sunt create pentru drenarea sigură și eficientă a apei și sunt disponibile în diferite versiuni pentru a se potrivi diferitelor tipuri de învelitori și combinații de ferestre.

  Caracteristici
  EDW 0000, respectiv EDS 0000, reprezintă pachetul de bază și conține doar rama de etanșare, nu și produsele suplimentare.   EDS 0000: Ramă de etanșare pentru montajul individual al ferestrei pe învelitori plate cu grosime totală de până la 16 mm (2 x 8 mm).                                                   EDW 0000: Ramă de etanșare pentru montajul individual al ferestrei pe învelitori ondulate cu grosime totală de până la 120 mm.                                                           Pentru un montaj mai eficient energetic si mai durabil, achiziționează împreună cu rama și kitul BFX 1000 care conține folia pentru integrarea etanșă a ferestrei în acoperiș și un jgheab de drenaj.
  Vezi produs

Afișez toate cele 5 rezultate