Protherm

Vizualizare:
 • Porotherm 36.5 1/2 TermoPlus

  Porotherm 36,5 1/2 TermoPlus este un bloc ceramic slefuit cu insertii de vata minerala, destinat zidariilor cu rosturi subtiri, la executia peretilor nestructurali din zidarie. Acesta este utilizat impreuna Porotherm 36,5 TermoPlus la realizarea zidariilor cu mortar pentru rosturi subtiri Porotherm sau spuma adeziva Dryfix. Utilizarea zidariei realizate cu produsul Porotherm 36.5 TermoPlus se face in baza Agrementului Tehnic nr. 001SB-01/399-2016. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Complet: calitatea Wienerberger se reflacta in grija pentru fiecare etapa din constructie.

  Vezi produs
 • Porotherm 36.5 TermoPlus

  Porotherm 36.5 TermoPlus este un bloc ceramic slefuit cu insertii de vata minerala bazaltica, destinat zidariilor cu rosturi subtiri, la executia peretilor nestructurali din zidarie. Blocurile ceramice Porotherm 36.5 TermoPlus se pot pune in opera utilizand mortar pentru rosturi subtiri Porotherm sau spuma adeziva Dryfix. Produs disponibil si sub forma de jumatati. Utilizarea zidariei realizate cu produsul Porotherm 36.5 TermoPlus se face in baza Agrementului Tehnic nr. 001SB-01/399-2016 Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm TermoExpert: echilibrul perfect intre prea cald si prea rece! Alege cel mai bun bloc ceramic pentru casa ta din caramida!

  Vezi produs
 • Porotherm 38 STh

  Porotherm 38STh este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Amprenta din rostul vertical de mortar, imbunatateste comportarea zidariei la actiuni seismice, reprezentand o caracteristica unica pe piata blocurilor ceramice din Romania. Porotherm 38STh beneficiaza de o configuratie speciala a peretilor ceramici ce asigura un traseu elaborat al fluxului de caldura, conferind produsului o performanta termica foarte buna. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm TermoExpert: echilibrul perfect intre prea cald si prea rece! Alege cel mai bun bloc ceramic pentru casa ta din caramida!

  Vezi produs
 • Porotherm 30 STh

  Porotherm 30STh este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Amprenta din rostul vertical de mortar imbunatateste comportarea zidariei la actiuni seismice, reprezentand o caracteristica unica pe piata blocurilor ceramice din Romania. Porotherm 30STh beneficiaza de o configuratie speciala a peretilor ceramici ce asigura un traseu elaborat al fluxului de caldura, conferind produsului o performanta termica foarte buna. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm TermoExpert: echilibrul perfect intre prea cald si prea rece! Alege cel mai bun bloc ceramic pentru casa ta din caramida!

  Vezi produs
 • Porotherm 25-29 Th Light

  Porotherm 25-29 Th Light este un bloc ceramic destinat realizarii peretilor structurali in zone cu acceleratia seismica ag<=0,15g, peretilor inramati in cadre si peretilor nestructurali de inchidere si compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Porotherm 25-29 Th Light beneficiaza de o configuratie speciala a peretilor ceramici, ce asigura un traseu elaborat al fluxului de caldura, conferind produsului o performanta termica foarte buna. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm TermoExpert: echilibrul perfect intre prea cald si prea rece! Alege cel mai bun bloc ceramic pentru casa ta din caramida!

  Vezi produs
 • Porotherm 30 Robust

  Porotherm 30 Robust este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Robust: blocuri ceramice pentru o zidarie solida si o casa sigura pentru generatii!

  Vezi produs
 • Porotherm 25 Robust

  Porotherm 25 Robust este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Robust: blocuri ceramice pentru o zidarie solida si o casa sigura pentru generatii!

  Vezi produs
 • Porotherm 25/30 Light Plus (25 cm grosime)

  Porotherm 25/30 Light Plus este un bloc ceramic destinat realizarii peretilor structurali in zone cu acceleratia seismica ag<=0,15g, peretilor inramati in cadre si peretilor nestructurali de inchidere si compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Produsul permite realizarea peretilor de zidarie cu grosime de 25cm sau 30cm. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Optim: blocurile ceramice ideale pentru constructii multifamiliale avand un raport optim calitate/pret.

  Vezi produs
 • Porotherm 25/30 Light Plus (30 cm grosime)

  Porotherm 25/30 Light Plus este un bloc ceramic destinat realizarii peretilor structurali in zone cu acceleratia seismica ag<=0,15g, peretilor inramati in cadre si peretilor nestructurali de inchidere si compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Produsul permite realizarea peretilor de zidarie cu grosime de 25cm sau 30cm. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Optim: blocurile ceramice ideale pentru constructii multifamiliale avand un raport optim calitate/pret.

  Vezi produs
 • Porotherm 25 N+F

  Porotherm 25 N+F este un bloc ceramic cu nut si feder, destinat executiei peretilor nestructurali de inchidere si de compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Optim: blocurile ceramice ideale pentru constructii multifamiliale avand un raport optim calitate/pret.

  Vezi produs
 • Porotherm 30 N+F

  Porotherm 30 N+F este un produs ce poate fi utilizat la structuri in cadre, pentru executia peretilor nestructurali de inchidere si de compartimentare. Imbinarea Nut si Feder elimina mortarul din rostul vertical, ofera cel mai mic consum de mortar posibil pentru zidariile traditionale, creste viteza de executie si are precizie maxima. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Optim: blocurile ceramice ideale pentru constructii multifamiliale avand un raport optim calitate/pret.

  Vezi produs
 • Porotherm 20 N+F

  Porotherm 20 N+F este un bloc ceramic cu nut si feder, destinat executiei peretilor nestructurali de compartimentare din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Porotherm 20 N+F ofera cel mai bun randament in executie a zidariei, cu un necesar de 8buc/mp de perete si fara mortar in rostul vertical. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Interior: frumusetea caselor din caramida vine atat din exterior, cat si din interior!

  Vezi produs
 • Porotherm 11,5 N+F

  Porotherm 11.5 N+F este un bloc ceramic cu nut si feder destinat executiei peretilor nestructurali de compartimentare din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Porotherm 11.5 N+F ofera cel mai bun randament in executie a zidariei, cu un necesar de 8buc/mp de perete si fara mortar in rostul vertical. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Interior: frumusetea caselor din caramida vine atat din exterior, cat si din interior!

  Vezi produs
 • Porotherm 30 1/2 Robust

  Porotherm 30 1/2 Robust este un bloc ceramic accesoriu, utilizat pentru a asigura teserea corecta a zidariei cu grosime de 30 de cm. Produsul este utilizat impreuna cu blocurile ceramice Porotherm 30 Robust sau Porotherm 30 STh, pentru realizarea peretilor structurali sau nestructurali, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Complet: calitatea Wienerberger se reflacta in grija pentru fiecare etapa din constructie.

  Vezi produs
 • Porotherm 25 3×1/3

  Porotherm 25 3×1/3 este un bloc ceramic accesoriu, utilizat pentru a asigura teserea corecta a zidariei cu grosime de 25 de cm. Porotherm 25 3×1/3 este utilizat impreuna cu blocurile ceramice Porotherm cu grosimea de 25cm, pentru realizarea peretilor structurali sau nestructurali, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Imaginea este cu titlu de prezentare.

  Vezi produs
 • Porotherm caramida plina

  Caramida plina Porotherm este destinata executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Imaginea este cu titlu de prezentare. Gama Porotherm Complet: calitatea Wienerberger se reflacta in grija pentru fiecare etapa din constructie.

  Vezi produs

Afișez 1–16 din 28 de rezultate