Rigips, accesorii

Vizualizare:
 • Banda armare rosturi Rigips

  Banda de armare din hârtie de răşinoase albită, subţire, prepliată pe centru, perforată. Rezistenţă sporită la rupere, reducând riscul fisurilor. Adecvată şi pentru chituirea colţurilor. Recomandată şi pentru aplicare mecanizată. În utilizare, banda nu necesită pre umezire şi trebuie să fie complet încorporată în materialul de chituit. Se evită atingerea ei la operaţiunea de şlefuire.

  Vezi produs
 • Banda de etansare Rigips (PE)

  Benda de etansare  Rigips (PE)  – se aplică sub partea profilelor metalice care vine în contact cu părţile masive ale construcţiei (pardoseală, planseu, pereţi). Astfel ajută la izolarea fonică pentru că se întrerupe punţile fonice, se diminuează vibraţiile.

  Vezi produs
 • Banda de etansare din vata bazaltica

  Banda de etansare din vata bazaltica în soluţiile cu rezistenţă îndelungată la foc: vata minerală bazaltică PLN ISOVER, prin debitarea la 10 mm lăţime, devine bandă de etansare pentru UW, respectiv UD Gama PLN: Plăci rigide din vată minerală bazaltică. Coeficientul de conductivitate termică: D = 0,034 W/m·K. Euroclasa de reacţie la foc: A1.

  Vezi produs
 • Profile protectie colt Rigips

  Profile protectie colt Rigips pentru ranforsarea si protectia colturilor.

  Vezi produs
 • Profil de protectie colt Aquabead (PVC)

  Profil alb perforat, usor de tăiat si cu rezistenţă crescută la manipulare si la impact, prevăzut cu un strat autoadeziv ce se va umezi înainte de aplicare (ideal prin pulverizare, sau delicat, cu pensula, pentru a nu deplasa adezivul). Se aşteaptă 20 – 30 secunde pentru activarea adezivului. Se presează profilul autoadeziv pe colţul construcţiei. După numai 30 de minute se poate aplica materialul de chituire/finisare, de exemplu chitul Vario®. Colţuri perfecte si rezistente.

  Vezi produs
 • Benzi de colt Rigips

  Banda ALUX pentru protecţia colţurilor este o bandă din hârtie armata cu fâşii metalice, pentru colţuri interioare şi exterioare.  Banda de colţ cu PVC, pliabilă în unghi diferit, în funcţie de necesităţile îmbinărilor între două plăci pentru pereţi care formează unghi, între o placă tavan si o placă perete (eg la mansarde).

  Vezi produs
 • Profilele de cant Rigips

  Profilele de cant Rigips ajută la o finisare estetică. Pot fi din PVC sau metalice.

  Vezi produs
 • Clapete (usi, trape) de vizitare (revizie)

  Clapete (usi, trape) de vizitare (revizie)    – asigură accesul la conducte, ţevi, cabluri aferente diferitelor tipuri de instalaţii şi sisteme de încălzire sau de alt tip. Pot fi folosite ca accesorii de finisare pentru amenajări, construcţii civile şi industriale, clădiri ce găzduiesc instituţii publice, case sau blocuri de locuinţe.

  Vezi produs
 • Sistemul Isover Vario

  ISOVER Vario KM Duplex UV, componentă de bază a sistemului ISOVER Vario este o membrană fabricată din fibre poliamidice. Ea se instalează pe suprafaţa materialului izolant orientată către interiorul încăperii. Permeabilitatea sa la trecerea vaporilor de apă variază în funcţie de umiditatea relativă a aerului cu care se găseşte în contact, care, la rândul ei, se schimbă în funcţie de sezon.

  Vezi produs
 • Vata bazaltica Isover PLU (placi)

  Plăci rigide din vată minerală bazaltică. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţie termică si fonică supuse unor solicitări mecanice reduse: pereţi din casete metalice pentru hale, pereţii caselor cu structură din lemn, pereţi de compartimentare cu performanţe specificate de rezistenţa de foc, aplicaţii navale.

  Vezi produs
 • Vata bazaltica Isover PLN (placi)

  Plăci rigide din vată minerală bazaltică. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţie termică si fonică supuse unor solicitări mecanice reduse: acoperis, deasupra căpriorilor (sistem sarking), pereţi cortină, pereţi de compartimentare cu performanţe specificate de rezistenţa la foc, aplicaţii navale.

  Vezi produs
 • Vata bazaltica Isover PLE (placi)

  Plăci rigide din vată minerală bazaltică. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţie termică si fonică supuse unor solicitări mecanice reduse: pereţii caselor cu structură din lemn, pereţi din casete metalice pentru hale, poduri si mansarde, pereţi de compartimentare cu performanţe specificate de rezistenţă la foc.

  Vezi produs
 • Vata bazaltica Isover PLA (placi)

  Plăci rigide din vată minerală bazaltică. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţie termică si fonică supuse unor solicitări mecanice reduse: pereţi de faţade ventilate,pereţi cortină, pereţi de compartimentare cu performanţe specificate de rezistenţă la foc, aplicaţii navale.

  Vezi produs

Afișez 1–16 din 65 de rezultate